زیتون حاوی ۱۱ تا ۱۵٪ چربی است. ۷۴٪ از این مقدار چربی، اسید اولئیک است که یک اسید چرب غیر قابل اشباع می‌باشد که جزء اصلی  ترین اسید‌های چرب موجود در این میوه می‌باشد.

زیتون به دلیل محتوای بالای چربی، میوه‌ای غیر معمول به حساب می‌آید. بیشترین چربی موجود در زیتون اسید اولئیک  می‌باشد که دارای خواص زیادی است.

از جمله مزایای این روغن  می‌توان به کاهش التهاب، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و حتی مبارزه با سرطان اشاره کرد.

کلسترول خون بالا و فشار خون بالا هر دو یکی از علت‌های عمده بیماری‌های قلبی می‌باشد.

اسید اولئیک سطح کلسترول را تنظیم و کلسترول LDL را از اکسیداسیون محافظت می‌کند؛ علاوه بر این، برخی مطالعات نشان داده است که خواص زیتون و روغن زیتون قادر به کاهش فشار خون نیز می‌باشند.و همچنین برای افراد دیابتی بسیار مفید است

کربوهیدرات و فیبر

زیتون همچنین محتوای کربن بسیار کمی دارد، چیزی حدود ۴ تا ۶ درصد از زیتون را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند که از این مقدا ۸۵ تا ۸۶ درصد آن فیبر است. بنابراین محتوای کربن قابل هضم خالص بسیار کم است،

با وجود اینکه ۸۵ درصد زیتون را فیبر تشکیل می‌دهد باز هم منبع فقیری از فیبر می‌باشد به طوری که در هر ۱۰ زیتون فقط حدود ۱٫۵ گرم فیبر وجود دارد.

ویتامین‌ها و مواد معدنی

ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این میوه باعث شده تا خواص زیتون از اکثر میوه‌های دانه دار بیشتر باشد این ویتامین‌ها و مواد معدنی عبارتند از :

ویتامین Eمیوه‌های غنی از چربی معمولا دارای بیشترین مقدار ویتامین E  هستند که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی هست.

آهن: زیتون سیاه منبع خوبی از آهن است که  باعث  انتقال بهتر اکسیژن در هنگام گردش خون می‌شود.

مس: این ماده معدنی  برای بدن انسان ضروری است، کمبود مس ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.

سدیم: اکثر زیتون‌ها حاوی مقدار زیادی سدیم هستند، زیرا آنها در آب نمک یا آب شور قرار می‌گیرند.

کلسیم: فراوان ترین ماده معدنی موجود در بدن انسان است. کلسیم برای عملکرد استخوان، عضلات و عصب ضروریست. زیتون حاوی مقدار قابل توجهی کلسیم است.

سلامت استخوان: پوکی استخوان همراه با کاهش حجم و کیفیت استخوان به وجود می‌آید، که می‌تواند خطر شکستگی را افزایش دهد.

برخی از ترکیبات گیاهی موجود در زیتون و روغن زیتون نشان  می‌دهد که خواص زیتون برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید می‌باشد.

سایر ترکیبات گیاهی:

زیتون یک رژیم غذایی مدیترانه ای است، این میوه دارای خواص زیادی برای سلامت قلب و پیشگیری از سرطان است زیرا سرشار از خواص آنتی اکسیدانی می‌باشد.

بررسی‌ها نشان داده شده است که آنتی اکسیدان‌ها، در  رژیم غذایی خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و سرطان را کاهش می‌دهند.

این میوه غنی از آنتی اکسیدان‌ها است که باعث می‌‌شود خواص زیتون از مبارزه با التهاب شروع شده و تا کاهش رشد میکروارگانیسم‌های ناخواسته پیش برود. از دیگر خواص زیتون می‌توان به افزایش سطح گلوتاتیون در خون اشاره نمود.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : زیتون ,خواص ,می‌باشد ,موجود ,کاهش ,بیماری‌های ,خواص زیتون ,بیماری‌های قلبی ,روغن زیتون ,اسید اولئیک ,ماده معدنی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

موفقیت فردی انلاین حسابدار Sara یه شب خوب بعد یه روز سخت آشپزی اخبار هنرمندان هیلان abarswe