خواص کرفس می‌تواند کلسترول خون را پایین آورد که برای بهبود یا حفظ سلامت قلب مفید می‌باشد.

در مطالعه ای که توسط گروه فارماکولوژی دانشگاه سنگاپور انجام شد، هنگامی‌که موش‌ها با رژیم غذایی با چربی بالا برای هشت هفته تغذیه شدند، موش‌هایی که عصاره این گیاه به آنها داده شده بود، سطح چربی خونشان کمتر از گروه موش‌هایی که عصاره کرفس را دریافت نکرده اند بود.

۲ کاهش التهاب

کرفس حاوی آنتی اکسیدان‌ها و پلی ساکارید‌ها است که به عنوان ماده ضد التهاب عمل می‌کنند،. التهاب اغلب علت بیماری مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی، آرتریت و بسیاری موارد دیگر است.

محققان بیش از دوازده نوع مختلف آنتی اکسیدان‌ها را شناسایی کرده اند که در این گیاه وجود دارد – از جمله این اسید‌های فنولی مانند اسید کافئیک و اسید فورولیک و همچنین اسید فلوئور مانند کورستین هستند.

این امر می‌تواند به کرفس در درمان برخی از بیماری‌های التهابی کمک کند مانند: درد مفصلی (از جمله آرتریت)، نقرس، عفونت کلیه و کبد، اختلالات پوستی، سندروم روده تحریک پذیر و عفونت‌های دستگاه ادراری

۳- جلوگیری یا درمان فشار خون بالا

عصاره دانه کرفس دارای خواص ضد فشار خون است که به کاهش فشار خون کمک می‌کند ، که یکی از خطرناک ترین عوامل  برای بیماری‌های قلبی عروقی است و بیشترین علت مرگ و میر در کشورهای صنعتی می‌باشد.

کرفس به کاهش فشار خون بالا کمک می‌کند و به عنوان یک آرامبخش عضلات به بهبود جریان کلسیم و پتاسیم به داخل و خارج سلول‌ها کمک می‌کند. عصاره این گیاه ، رگ‌های خون را باز می‌کنند، جریان خون را بهبود می‌بخشد و به سلامت کلی قلب کمک می‌کند.

۴ کمک به بهبود زخم معده

 کرفس دارای نوع خاصی از عصاره اتانول است که برای محافظت از پوشش مجرای دستگاه گوارش از زخم مفید است.

محققان بر این باورند که به دلیل وجود ترکیبات شیمیایی مانند فلاونوئیدها، تانن‌ها، روغن‌های فرار و آلکالوئیدها که باعث کنترل اسید معده می‌شود و همچنین افزایش سطح مخاط محافظ، معده و روده سبب بهبود سطح ایمنی آن‌ها می‌گردد.

۱۰ مورد از خواص کرفس برای سلامتی شما

۵- از سلامت کبد محافظت می‌کند

هنگامی‌که محققان گروه علوم تغذیه و مواد غذایی در دانشگاه هلوان مصر به موش‌های ازمایشگاهی غذاهای حاوی کرفس دادند، متوجه کاهش شدید چربی‌های خطرناک درون کبد آن‌ها شدند.

زمانی که محققان این ماده را با کاسنی و پودر جو ترکیب کردند متوجه بهبود عملکرد آنزیم‌های کبدی و سطوح چربی خون شدند. این نشان میدهد که رژیم غذایی این گیاه، کاسنی و جو می‌تواند برای افراد مبتلا به بیماری‌های کبد مفید باشد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اکازیون ها کسب درآمد از اینترنت با یک گوشی موبایل بدون عنوان تا اطلاع ثانوی برای هیشکی سوالات امتحان نهایی هر روزهای من شرکت ایده نخست فرداد Moein honarvar