غذاهای روزانه که مصرف میکنیم، کراتین بدن ما را تأمین می کند، اما هضم آن نسبت به کراتین مکمل بسیار کند هست.
علاوه بر این زمانی که غذاها پخته میشوند ممکن است مکمل موجود در آن از بین برود.
برخی از غذاها با پروتئین بالا، ازجمله گوشت (به ویژه گاو)، مرغ، ماهی، و تخم مرغ دارای این مکمل هستند. مصرف پروتئین کلاژن و منابع کلاژن مثل آبگوشت یک راه عالی برای افزایش مصرف آمینو اسیدهای کراتین (آرژینین و گلیسین) است.
قبل از استفاده از پودر کراتین، بررسی جوانب مثبت و منفی این مکمل بسیار مهم است.
درباره این سایت