در سال ۲۰۰۴، دانشمندان دانشگاه نیوکاسل اثرات چای سیاه و سفید بر بیماری آایمر را مطالعه کردند. در مطالعات آزمایشگاهی، هر دو چای موجب کاهش تجزیه استیل کولین می شدند. چای همچنین آنزیم شناخته شده بتا-اسید را مهار می کند. این آنزیم ها در رسوبات پروتئینی موجود در مغز بیماران آایمر یافت می شود.
محققان ژاپنی مطالعه ای در مورد چای سبز و تاثیر آن روی پلاکت های پروتئین بتا آمیلوئید موجود در بیماری آایمر انجام دادند. نتیجه آن چنین شد : پلاک های پروتئینی مرتبط با بیماری آایمر سبب افزایش آسیب و مرگ مغزی به دلیل استرس می شوند.
با تحقیقات انجام شده کاکتیشین چای سبز باعث کاهش میزان رادیکال های مضر آزاد در مغز موش صحرایی می شود.
دانشمندان همچنین کشف کردند که آنتی اکسیدان های فلاونوئید نیز ممکن است از مغز در برابر استرس محافظت کنند.
با این حال، به دلیل اینکه انسان ها از آنتی اکسیدان های دیگر به شکل ویتامین ها و پلی فنل های گیاهی استفاده می کنند، احتمال دارد چای سبز کمتر در حفاظت از حافظه موثر باشد.
درباره این سایت