لیگنین ها ترکیبات گیاهی می باشند که دارای خواص آنتی اکسیدان و استروژن هستند، که هر دو این خواص تخم کتان می توانند به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبود سلامت جسمی کمک کند.


مطالعات انجام شده بر روی ن نشان می دهد که افرادی که تخم کتان مصرف می کنند خطر ابتلا به سرطان در آن ها کمتر خواهد شد.

با این حال، مردان همچنین می توانند از خوردن دانه های روغنی بهره مند شوند، به این صورت که مطالعات انجام گرفته بر روی خواص تخم کتان بر سرطان پروستات نشان داد که تخم کتان احتمال ابتلا به سرطان پروستات را در مردان کاهش می دهد.

تخم کتان سرشار از فیبر رژیمی می باشد

تنها یک قاشق عذا خوری از دانه های کتان حاوی ۳ گرم فیبر می باشد. دانه های کتان شامل دو نوع فیبر غذایی محلول و نامحلول هستند. این دو نوع فیبر توسط باکتری ها در روده بزرگ تخمیر می شود و سبب دفع مدفوع و در نتیجه تنظیم حرکت روده می گردند.

از طرف دیگر فیبر محلول، ماندگاری محتویات روده شما را افزایش می دهد و روند هضم آن را کاهش می دهد که به تنظیم قند خون و کاهش کلسترول بد خون کمک می کند.

از سوی دیگر، فیبر نامحلول سبب جذب بیشتر آب به مدفوع می شود و این امر سبب نرم تر شدن مدفوع و جلوگیری از یبوست می شود و برای افرادی که مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر و یا بیماری دیورتیکولار هستند بسیار مفید است.

تخم کتان می توانند سبب بهبود کلسترول خون شوند

یکی دیگر از خواص تخم کتان ، توانایی آن در کاهش میزان کلسترول است.

در یک مطالعه در افراد مبتلا به کلسترول بالا، مصرف ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم) سه بار در روز به مدت سه ماه انجام گرفت که کاهش ۲۰ درصدی کلسترول بد مشاهده شد.

مطالعه دیگری در مورد افراد مبتلا به دیابت نشان داد که مصرف ۱ قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) از پودر تخم کتان یک روزه باعث افزایش ۱۲ درصدی کلسترول خوب بدن گشت.

دانه های کتان می تواند فشار خون پایین را کاهش دهد

مطالعات انجام گرفته بر روی تحم کتان نشان داده است که توانایی بالایی بر درمان فشار خون دارد.

در آزمایشی بر روی افراد نشان داد که تخم کتان بر روی افرادی که داروهای فشار خون مصرف کرده اند سبب کاهش مجدد فشار خون شده است و فشار خون کنترل نشده افراد دیگر را تا ۱۷% کاهش فشار گزارش کردند.

مطالعات همچنین نشان داده اند که استفاده روزانه از تخم کتان به مدت ۳ ماه فشار خون را می تواند ۲ میلیمتر جیوه کاهش دهد که همین امر می تواند خطر سکته مغزی را ۱۰% و درنتیجه ۷% مرگ و میر را کاهش دهد.

دارای پروتئین های مرغوب هستند

تخم کتان منبع غنی از پروتئین گیاهی است که دارای اسید آمینه آرژنین و اسید گلوتامیک است که به بهبود سیستم ایمنی، کاهش کلسترول خون، جلوگیری از بروز تومور و جلوگیری از رشد قارچ در بدن کمک می کند و می تواند یک منبع پروتئینی جایگزین برای افرادی باشد که تمایلی به خوردن گوشت ندارند 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ادبیات شعر و هنر (اشعار مولانا ) کیمیا کتاب املاک صنعتی هیراد Roel دل خاکـــــی Brad :: دخترونه‌های از مد افتاده