پاشنه بلند باعث ایجاد فشار مداوم در ناخن های بزرگ پا می شود که منجر به بیماری اونیکو کریپتوز یا همان فرو رفتن ناخن ها در گوشت پا خواهد شد.
این فشار می تواند سرعت گردش خون در پاها را نیز کاهش دهد به همین دلیل افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باید احتیاط بیشتری در پوشیدن این نوع کفش ها به خرج دهند.
افراد دیابتی باید در انتخاب کفش خود بسیار دقت کنند
قوس کف پای شما در کفش های پاشنه بلند به طورمناسب پر نشده و الگوی راه رفتن دچار اختلال می شود ، این الگوی غلط به کمر منتقل شده و فشار بر ستون فقرات ناحیه کمر و لگن را افزایش می دهد. همه این عوامل دست به دست هم داده و زمینه ساز بروز کمردردهای شدید خواهند شد.
این عارضه یکی از مشکلات شایع در افرادی است که به طور منظم کفش پاشنه بلند می پوشند. بونیونت یا پینه زایده ای است که در کناره مفصل انگشت کوچک یا شست پا ایجاد شده و متورم و دردناک است.
فشار پنچه کفش موجب می شود که پوست این قسمت تحت فشار قرار گرفته و برجسته شود و چون در زیر پوست استخوان برجسته مفصلی قرار دارد این فشار شدت پیدا کرده و باعث آزردگی و درد می شود.
پوشیدن کفش های پاشنه بلند در طی سال های نوجوانی می تواند بیشترین آسیب را به همراه داشته باشد.
خانم هایی که در سنین میانسالی از گودی کمر ، چرخش استخوان کشکک و دردهای جلوی زانو رنج می برند، باید بدانند این مشکلات ریشه در پوشیدن کفش پاشنه بلند در سنین جوانی و نوجوانی دارد.
توده ای است که در مسیر یکی از عصب های کف پا رشد می کند ، شایع ترین نقطه برای ایجاد نوروما بین انگشتان سوم و چهارم است، اما می تواند بین انگشت های دوم و سوم نیز رخ دهد.
در این حالت عصبی که به طور مداوم تحت فشار قرار بگیرد موجب احساس سوزش، بی حسی و گزگز بین انگشتان یا کف پا می شود. پاشنه بلندبیش از ۵ سانتیمتر خطر ابتلا به نوروما را افزایش می دهد.
علیرغم دانستن موارد فوق این مطلب به خوبی قابل درک است که بسیاری از خانم ها به کفش های پاشنه بلند علاقمند بوده و با پوشیدنشان احساس اعتماد به نفس می کنند.
درباره این سایت