انجیرها در طب سنتی به عنوان درمانی برای بسیاری از بیماری ها، از جمله به عنوان درمان طبیعی سرطان شناخته می شوند. اگر چه تحقیقات بیشتری لازم است تا اطلاعات بیشتری در مورد اینکه این میوه چه خاصیت های ضد سرطانی دیگری دارد بدست آید.
انجیر، هزاران سال است که برای درمان طیف وسیعی از بیماری های رایج استفاده می شود و محققان امیدوارند بتوانند اثرات درمانی بیشتری از این میوه کشف کنند و داروهای بیشتری بسازند.
این میوه می تواند به عنوان یک عامل ضد باکتری و ضد قارچ طبیعی عمل کند. توانایی عصاره انجیر برای مبارزه با باکتری های دهان و همچنین قارچ ها و میکروب های مختلف بسیار زیاد است. در نتیجه این میوه باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می شود.
پتاسیم و فیبر، دو عنصر حیاتی برای رژیم غذایی سالم هستند که بسیاری از افراد به اندازه کافی از آنها استفاده نمی کنند. مصرف این میوه می تواند به کمبود پتاسیم کمک کند.
همچنین مصرف این میوه به کاهش وزن کمک می کند تا شما احساس خوبی داشته باشید. پتاسیم در هر سلول بدن یافت می شود و برای حفظ عملکرد طبیعی بدن ضروری است. نوع خشک دارای منابع خوبی از قبیل منگنز، منیزیم و کلسیم است که همگی در رژیم غذایی تاثیر گذار هستند.
درباره این سایت