اگر مشکوک به زخم معده هستید، برای درمان زخم معده ابتدا به پزشک مراجعه کنید. پزشک احتمالا سابقه بیماریهای شما را بررسی می کند و سپس با چند معاینه و آزمایش خون بیماری را تشخیص می دهد؛ اما اگر با این معاینات موفق به تشخیص نشود احتمالا اقدام به انجام سونوگرافی و عکس برداری با اشعه ایکس می کند.
هدف از درمان کاهش درد و التهاب در دستگاه گوارش میباشد که با تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر باکتری H. pylori همراه است تا از برگشت و شدت یافتن زخم معده در آینده جلوگیری کند.
داروهای ضد درد یکی از عوامل مهم به وجود آمدن زخم معده هستند(باید با احتیاط و با تجویز پزش مصرف شود) . افراد با هر سن و سالی که دارند اگر در هفته چندین مرتبه از این داروها استفاده کنند به شدت در معرض خطر زخم معده قرار میگیرند.
داروهایی مانند NSAID، ایبوپروفن و… اغلب برای درمان انواع بیماریهایی که باعث تب، درد و تورم می شوند استفاده می شود.
بعضی افراد هر روز برای کنترل دردهای مزمن مانند سردرد ، درد مفصلی، گرفتگی عضلانی، عفونت،سرماخوردگی و غیره از این داروها استفاده میکنند.
داروی NSAID بر روی سیستم گوارش اثر میگذارد و با تغییر نحوه تولید آنزیمهای گوارشی و اسید معده. باعث درد، التهاب و تب میشود.
اگر میتوانید، مصرف NSAIDها را متوقف کنید یا حداقل به طور منظم آنها را کاهش دهید. در مورد گزینههای جایگزین برای کنترل درد با پزشک م نماید.
مصرف آنتی اسیدها برای زخم معده میتواند به طور موقت کمک کننده باشد، اما اگر علت اصلی زخم را حل و از بین نبرید این بیماری ادامه خواهد یافت.
پزشک شما ممکن است داروهای دیگری برای کاهش اسید معده تجویز کند اما در نهایت بهترین راه کار برای درمان زخم معده درمانهای طبیعی می باشد که به دور از عوارض و بازگشت است.
درباره این سایت