درمان دیابت

تخم شربتی می توانند به بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار کمک کنند و منجر به کاهش قند خون شوند ، روش مصرف : دانه ریحان خام (۱ قاشق سوپ خوری)، شیر آشامیدنی (۱ لیوان) و وانیل برای طعم دهی را با هم خوب مخلوط می کنیم و سپس می توان آن را میل نمود.

توجه: اگر از دارو های دیابت استفاده می کنید حتما باید با یک پزشک در این مورد م کنید زیرا ریحان می تواند با آن دارو ها اختلال داشته باشد و منجر به عوارض زیادی شود.

درمان یبوست با دانه ریحان

دانه های خیس خورده ریحان یک لعاب در دور خود ایجاد می کنند ، این لعاب می تواند برای تمیز کردن معده بسیار مفید باشد ، همچنین باعث عبور راحتتر مدفوع از روده می شود . می توانید قبل از خوابیدن مقداری از دانه ریحان را با شیر مخلوط نمایید و میل کنید ، این باعث جلوگیری از یبوست می شود.

خنک کننده عالی

دانه ریحان برای کاهش حرارت بدن بسیار مفید است، به همین دلیل یکی از مهمترین مواد خوراکی در تابستان می باشد و ماده تشکیل دهنده انواع شربت ها و خوراکی های خنک کننده است .

خواص تخم شربتی

ارزش غذایی تخم شربتی بسیار بالا است

دانه های ریحان حاوی مقدار قابل توجه ای از آنتی اکسیدان ها می باشند و هم چنین حاوی مقادیر زیادی از بتا کاروتن، لوتئین، زاکسانتین، ویتامین A و ویتامین K می باشند.

علاوه بر این ها دانه ریحان حاوی مقدار زیادی از مواد معدنی مهم مانند پتاسیم، منگنز، مس، کلسیم، فولات ها و منیزیم است.

سرفه و آنفولانزا را درمان می‌کند

تخم شربتی قابلیت ضد انقباضی دارد و می تواند به درمان سرفه و گرفتگی گلو بسیار کمک کند. این دانه گیاهی ایمنی بدن را بالا برده و بدن را در برابر میکروب و باکتری ها مقاوم  می کند .

روش مصرف : می توان مقدار ۱ قاشق چای خوری از این گیاه را در آب جوش ریخت و صبر کرد تا لعاب بدهد سپس آن را میل کرد ، خواص تخم شربتی می تواند علاوه بر رفع سرفه و گرفتگی گلو باعث راحتی تنفس و باز شدن صدا نیز شود .


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انجمن نویسندگان و شاعران ایران همسایه ماه Lisa ایران فرش Cleaner and mops for house وبلاگی برای همه تنهایی....... گروه آموزشی تربیت بدنی شهرستان بهشهر اشتراک مطالب