تخم شربتی می توانند به بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بسیار کمک کنند و منجر به کاهش قند خون شوند ، روش مصرف : دانه ریحان خام (۱ قاشق سوپ خوری)، شیر آشامیدنی (۱ لیوان) و وانیل برای طعم دهی را با هم خوب مخلوط می کنیم و سپس می توان آن را میل نمود.
توجه: اگر از دارو های دیابت استفاده می کنید حتما باید با یک پزشک در این مورد م کنید زیرا ریحان می تواند با آن دارو ها اختلال داشته باشد و منجر به عوارض زیادی شود.
دانه های خیس خورده ریحان یک لعاب در دور خود ایجاد می کنند ، این لعاب می تواند برای تمیز کردن معده بسیار مفید باشد ، همچنین باعث عبور راحتتر مدفوع از روده می شود . می توانید قبل از خوابیدن مقداری از دانه ریحان را با شیر مخلوط نمایید و میل کنید ، این باعث جلوگیری از یبوست می شود.
دانه ریحان برای کاهش حرارت بدن بسیار مفید است، به همین دلیل یکی از مهمترین مواد خوراکی در تابستان می باشد و ماده تشکیل دهنده انواع شربت ها و خوراکی های خنک کننده است .
دانه های ریحان حاوی مقدار قابل توجه ای از آنتی اکسیدان ها می باشند و هم چنین حاوی مقادیر زیادی از بتا کاروتن، لوتئین، زاکسانتین، ویتامین A و ویتامین K می باشند.
علاوه بر این ها دانه ریحان حاوی مقدار زیادی از مواد معدنی مهم مانند پتاسیم، منگنز، مس، کلسیم، فولات ها و منیزیم است.
تخم شربتی قابلیت ضد انقباضی دارد و می تواند به درمان سرفه و گرفتگی گلو بسیار کمک کند. این دانه گیاهی ایمنی بدن را بالا برده و بدن را در برابر میکروب و باکتری ها مقاوم می کند .
روش مصرف : می توان مقدار ۱ قاشق چای خوری از این گیاه را در آب جوش ریخت و صبر کرد تا لعاب بدهد سپس آن را میل کرد ، خواص تخم شربتی می تواند علاوه بر رفع سرفه و گرفتگی گلو باعث راحتی تنفس و باز شدن صدا نیز شود .
درباره این سایت